Unutarnji radovi na kući u Šuici_ožujak 2024

Unutarnji radovi na kući u Šuici, Bogu hvala idu svojim tijekom. Ovih dana krenut će se s postavljanjem laminata , kao i svih ostalih popratnih radova. Nakon što nam vremenski uvjeti dozvole, počet će se i sa stavljanjem fasade. Fra Đoka sređuje sve oko nabavke namještaja za kupaonicu, izrađuju se kreveti…želimo ukratko reći, radi se .Što se tiče kuće u Brišniku, također sve ide svojim tijekom. Privodimo kraju i sve oko nabavke neurofeedback uređaja, koji bi, ako Bog da ,pa bude sve po planu, trebao stići u tjednu iza Uskrsa. Tako da se nadamo, ako Bog da zdravlja, da ćemo sva tri projekta ,uskoro privesti kraju. I što se tiče građevinskih radova , idemo malo na pauzu. Želimo kazati da ove godine nećemo više graditi, niti renovirati, zaista nam treba odmora od takvih projekata.

Uostalom, ove godine se obilježava i 25.godina od osnutka udruge „KAP LJUBAVI“ i kao što smo pisali, ako Bog da , vjerujemo i nadamo se da ćete nam doći i da ćemo zajedno proslaviti. O svemu ćemo Vas pravodobno obavijestiti.

A mi, uz Božju pomoć i pomoć svih Vas dobri ljudi, nastavljamo dalje sa svakodnevnim akcijama,kao i sa akcijama prema Africi i Boliviji .Pripremamo se i za akciju „maslinovih grančica“, Uskrsnu akciju.

A ove godine ekipa „KAPLJICA“ planira i put u Benin(AFRIKA)-uskoro i o tome više!

P.S. NAJNOVIJE FOTOGRAFIJE KUĆE U ŠUJICI!

Hvala vam za sve što činite preko udruge „Kap ljubavi“