Kumstva

Projekt kumstva: Pomoć djeci u Africi i Južnoj Americi

“Kap Ljubavi” s projektom kumstava započela je 2011. godine. Prvih par godina pomagalo se djeci Subukiie (Kenija). Od 2017. godine, spoznavši da je pomoć Beninu (Afrika) potrebnija i da je siromaštvo izražajnije, s time i mogućnost školovanja djece slabija ili nikakva, odlučili smo usmjeriti naše projekte (“Pomoć Africi”) na spomenuti Benin. Pomoć uključuje: tzv. plaćanje školarina (projekt kumstva), uplata pojedinačnih donacija…

Početkom 2024. godine fra Jozo Radoš-Đoka i duhovno humanitarna udruga “Kap ljubavi” iz Tomislavgrada započeli su projekt kumstava prema Boliviji (Južna Amerika) kako bi pružili pomoć djeci koja su pod skrbi našeg hrvatskog misionara fra Ivice Vrbića u misiji Minero, Santa Cruz. Naš cilj je pružiti podršku i ljubav dječici i narodu u misiji Minero, bez obzira na geografsku udaljenost. Svjesni veličine vašeg srca, donijeli smo odluku da dio vaše dobrote pošaljemo i do ovog dijela svijeta, do Bolivije.

Za svako od kumstava, upute možete pronaći na odgovarajućim podstranicama našeg web mjesta. Ukoliko imate dodatnih pitanja ili trebate dodatne upute, slobodno nam se obratite putem navedenih kontaktnih informacija. Tu smo da vam pružimo potrebne informacije i podršku u vezi s kumstvima u Africi (Benin) i Južnoj Americi (Bolivija).

Napomena: Ukoliko se odlučite biti kum/a djetetu u Africi ili Južnoj Americi, molimo Vas, kontaktirajte nas na navedene kontakte! Vaša podrška je od velike važnosti i svaki doprinos je dobrodošao. Hvala vam što se pridružujete našem projektu pomoći djeci u Beninu i Boliviji!

Za više informacija o svakom kumstvu, pritisnite dugme koje vodi na odgovarajuću stranicu.