OD TOMISLAVGRADA PREKO AFRIKE PA SVE DO BOLIVIJE!

Poštovani donatori, dragi prijatelji! Želimo Vas obavijestiti da krećemo i s projektom Kumstava prema Boliviji, kako bismo pomogli djeci o kojima skrbi naš hrvatski misionar fra Ivica Vrbić u misiji Minero, Santa Cruz.

Želimo vaše/naše ruke pružiti i dobrotom zagrliti dječicu i narod u misiji Minero. Da ljubav ne poznaje granice svjedočite svi vi naši dragi dobročinitelji kojima su potrebiti blizu srca pa bili oni u našim krajevima ili u dalekoj Africi.

Svjesni veličine vašega srca donijeli smo odluku da dio te dobrote „pošaljemo“ i do još jednog dijela svijeta, do Bolivije.

Nakon razgovora sa fra Ivicom Vrbićem, a ponukani i zainteresiranošću za kumstva u Africi, uz Božju pomoć krenut ćemo i s projektom kumstava i prema Boliviji.
Dakle, (da ne bude zabune) i dalje nastavljamo s pomaganjem Africi, tu se ništa ne mijenja, ali uz Božju pomoć, kao što smo napisali, proširit ćemo djelovanje i prema Boliviji!

Sve informacije o kumstvima za školovanje djece u potrebi možete dobiti u uredu “Kap Ljubavi” i putem telefona: 00387/34 354 420 ili 00387 63 977 105!

Vjerujemo da će i ovaj projekt biti uspješan zahvaljujući Božjoj providnosti koja se na konkretan način očituje po dobroti svih vas naši dragi dobročinitelji! Hvala unaprijed! Mir i Dobro!

HVALA VAM ŠTO POMAŽETE DA POMOGNEMO!

Više o djelovanju misije Minero pročitajte u pismu fra Ivice Vrbića – https://drive.google.com/file/d/1WMNOiwGnG2dPXSxjnDkO592ft7Llf9aS/view?usp=sharing