“SVI NE MOŽEMO BITI VELIKI I SLAVNI, ALI SVI MOŽEMO BITI DOBRI”

Mislimo da je nekako u ljudskoj prirodi ostavljeno da budemo jedni uz druge i pomognemo jedni drugima, naravno koliko to možemo !Da budemo dobri jedni prema drugima ili bi to bar trebali pokušati biti.

Zahvaljujući našim prijateljima iz HKD Mala Kapela, iz Essena i dobroj suradnji s humanitarnom udrugom fra Didak Buntić, jučer je u skladište „Kap ljubavi“ iz spomenutog grada stigla donacija kreveta s ormarićima.

Krevete(trideset komada) i ormariće, odlučili smo donirati Staračkom domu Tomislavgrad. Naime, u planu je uređenje stacionara, odnosno adekvatnog prostora palijativne skrbi, te će ova donacija uvelike pomoći starijim i nemoćnim osobama koje koriste i koje će, ako Bog da, koristiti usluge staračkog doma u Tomislavgradu.

Kreveti se ovih dana polako prevoze u prostorije Doma, a ako Bog da, nakon što se prostor u Domu sredi, sve ćemo popratiti i stavit na naše stranice.

Dakle, još jednom od srca hvala prijateljskim udrugama „Mala Kapela“ iz Essena i „fra Didak Buntić“ iz Čitluka !

Hvala svima koji su pomogli utovariti krevete u Njemačkoj, kao i ekipi, ovdje u Tomislavgradu, koja se na našu molbu, za pomoć pri istovaru, rado odazvala!

Zajedno možemo sve -pokazali smo to i ovaj put!

Dragom Bogu hvala na zajedništvu!