Sažetak o akcijama

Napokon uhvatismo malo vremena da napišemo par riječi…

Bogu hvala i svima Vama koji ste donirali, koji ste s ljubavlju punili kartonske kutije i donosili ih u naš ured.I ove godine odaziv je bio super. I ove godine , bez obzira na krizu, pokazali ste da smo jedni drugima blizu. Neka Vas sve skupa dragi Bog nagradi, jer mi zaista nemamo riječi. Hvala ekipi iz Essena(HKD Mala Kapela Essen), koji su donirali 2.985 eura i tako sudjelovali u gradnji kuće za obitelj Zrno,našem Ivanu Šteki /Prodeks, koji su ,kao i svake godine pred sam blagdan Božića, sa svakog računa izdvajali po marku i tako donirali 3.957 maraka, našim prijateljima iz Feala na donaciji hrane i hig.potrepština kao i ekipi iz AK Pulsa-na donaciji od 2.130 KM, koja je prikupljena u akciji Duvanjski pingvin, firmi Planet iz Posušja na donaciji hig.potrepština, područnoj školi iz Kazaginca i područnoj školi iz Šujice, kao i svima Vama znani i neznani prijatelji humanitarne udruge „Kap ljubavi“, hvala ekipici iz Helen Doron, svima…..

Ne možemo nikada nabrojati sve Vas koji ste pomogli, koji pomažete i nadamo se, koji ćete pomagati da svi zajedno nastavimo činiti dobra djela, uz pomoć dragog Boga. Najveći dio vas ,svaki put , kad donirate ili na bilo koji način pomognete rad „Kapljica“ izričito naglasite ,kako ne želite da vas se negdje spominje .Poštujemo ! Mi možemo samo još jednom prvo zahvaliti dragom Bogu na svima Vama i moliti da Vam podari mir i dobro i nagradi vas što činite male stvari s ogromnom ljubavlju!

p.s Donosimo vam samo par fotografija(nismo baš stigli fotografirati).Paketi su otišli na razne krajeve BiH, bili smo u Međugorju , posjetili Majčino selo i komunu Milosrdni otac, sigurnu kuću Majka Krispina, posjetili mnoge obitelji u potrebi.

Ovih dana nastavili smo i s unutarnjim radovima na kući malenih Danijela, Marije, Luke ,Eve i njihove mame, imali smo sastanak u Domu zdravlja te bi, ako Bog da , i bude sve po planu neurofeedback trebao „stići „ oko Uskrsa.S dolaskom lijepog vremena nastavit će se i vanjski radovi na kućama ,i u Šujici i u Brišniku.Kao što smo pisali , na neke stvari jednostavno ne možemo utjecati, ali svaki projekt koji smo počeli, uz vašu pomoć i blagoslov od Gore, završit ćemo.Koliko će koji projekt trajati, to jednostavno ne možemo sa sigurnošću reći.

Hvala što pomažete da pomognemo!