Svećenik poklonio auto

Da će film “Đoka”, koji je prije nepune tri godine snimala Hrt izazvati lavinu pozitivnih reakcija,vjerojatno nitko nije očekivao! “Kapljica”je preko filma stekla puno prijatelja i donatora, a svako repriziranje donosilo je nešto novo! Zadnji put film je prikazan prije nekih dvadesetak dana! I kako se čini tada je bio najgledaniji! Nakon filma fra Đoka je primio bezbroj poziva, a jedan je stigao i od fratrovog prijatelja župnika župe Medov Dolac, don Mladena Vukasovića! Nakon prijateljskog pozdrava, don Mladen je rekao: “Đoka, imam za tebe dar, mislio sam ga prodati, al neću, ne dam nikom nego tebi. Ako hoćeš prodaj ga i iskoristi novac za potrebe svoje Udruge”!

Taj dar je auto-golf 5! Naravno da je fra Đoka bio radostan zbog ukazanog povjerenja svog “subrata” i zahvalan zbog takve donacije! Dogovorili su se, čim se granice otvore, fra Đoka će posjetiti župu Medov Dolac i preuzeti donaciju. Danas je don Mladen svoje goste (fra Đoku i našeg Lovru), lijepo i ugostio u predivnoj prirodi Medova Doca! I kao što smo već puno, puno puta pisali krug dobrote se samo širi! Bogu dragom hvala za sve!

Naravno, hvala od srca don Mladenu na donaciji! Neka ga Gospodin nagradi! A uskoro ga očekujemo u Tomislavgradu, i u fra Đokinoj župi Roško Polje! Hvala od srca dragi don Mladene!