“SRCEM ZA OBITELJ ZRNO”

“KAP LJUBAVI” se uključuje, odnosno, preuzima akciju POMOĆI ZA OBITELJ ZRNO!

Većina Vas, vjerojatno je već upoznata sa situacijom, u kojoj se našla obitelj Zrno iz Šujice.

Ekipa iz NK Šujica odlučila je organizirati humanitarni koncert i turnir, kako bi pomogli spomenutoj obitelji.(više o događaju imate na “plakatu” u fotografijama).

Prije par dana naš ured posjetili su iz obitelji Zrno s molbom da im pomognemo, prvenstveno da se Gabrijeli i njenoj dječici renovira kuća.Obitelj trenutno živi u ujakovoj kući, koja zaista nije adekvatna za život malenih Danijela, Marije , Luke i Mrvice ,kako braco od milja zove nedavno rođenu Evu.Otac obitelji preminuo je prije mjesec dana…Naime, radi se o majci četvero maloljetne djece(Daniel -2020.godište,Marija-2021.godište, Luka 2022.godište i malena Eva koja je rođena 19.04.2023.godine).Pokojni Andrija Zrno s obitelji kupio je kućicu , planirali su istu renovirati, srediti i preseliti s Gabrijelom i dječicom na pristupačnije i ljepše mjesto, jer ujakova kuća je u starom i derutnom stanju .Ali…na žalost ,”život” piše i tužne priče.

Andrijinu priču je prerano završio.

Kao što smo spomenuli NK Šujica je pokrenula akciju i uskoro će se u Šujici održati humanitarni koncert i utakmica za pomoć obitelji Zrno.

Nakon posjete obitelji Zrno u ured “KAP LJUBAVI” ,fra Đoka je otišao u Šujicu, upoznao dječicu i Gabrijelu , obišao kuću , koju bi trebalo renovirati i srediti i prepun emocija rekao da se uključujemo u akciju i da ćemo, uz pomoć svih Vas , dobri ljudi, učiniti sve da obitelj Zrno uskoro useli u novi dom.

Jučer su “Kapljice “ ponovno posjetile Gabrijelu i dječicu , ali ovaj put s nama je bio i gospodin Ivan Ćerdić-Dankić, koji će što prije napraviti projektić za adaptaciju kuće.

Sastali smo se i s ekipom iz NK Šujica i dogovorili da će svi prikupljeni novci od humanitarne utakmice i koncerta , kao i sve donacije koje se budu uplaćivale ići preko računa “Kapi ljubavi”, uz obaveznu naznaku “ZA POMOĆ OBITELJI ZRNO”.Tako da spomenutu akciju preuzima Udruga. I nakon što spomenuta obitelj useli u novi dom , fra Đoka i Kapljice će, uz pomoć dobrih ljudi , biti uz Zrne, dok god bude potrebno.Vjerujemo da ćemo Vas, ako Bog da, pa vrijeme posluži, u što kraćem roku obavijestiti da su Danijel, Marija, Luka i Eva sa svojom mamom u novoj kućici.Sve Vas pozivamo da nam pomognete da im uljepšamo život koji je pred njima i molimo Vas,da ih se sjetite i u molitvama.I…čvrsto vjerujemo , iako na žalost, neće imati očev topli zagrljaj , da za njih, Nebeski Otac priprema jedan lijep život i da će ,uz ljubav koju će im pružiti njihovi bliži odrasti u dobre, radišne i plemenite ljude!

HVALA VAM ŠTO POMAŽETE DA POMOGNEMO!

P.S.Molimo Vas, da prilikom uplate ne zaboravite staviti naznaku “Pomoć za obitelj Zrno”, jer “KAP LJUBAVI “, uz ovu akciju ima i dodatne akcije i svaka uplata , bez naznake, smatrat će se klasičnom uplatom za rad udruge “KAP LJUBAVI”.Donacije možete uplatiti i u uredu “Kapi ljubavi”.

Nakon što obitelj Zrno useli u svoj novi dom, napomena za uplatu se “briše”, a Udruga i dalje ,kao što spomenusmo , nastavlja pomagati obitelji bez obzira na donacije.

Hvala za sve što činite preko udruge “KAP LJUBAVI”

ŽIRO RAČUNI:

Donacije iz BiH:

Naziv računa: Duhovno humanitarna udruga “KAP LJUBAVI” ,Stjepana Radića 14.Tomislavgrad-BiH

Broj računa: 1610200033910037

Banka: RAIFFEISEN BANK D.D. BOSNA I HERCEGOVINA

Adresa banke: ZMAJA OD BOSNE BB, SARAJEVO, BIH

Donacije iz inozemstva:

Naziv računa: Duhovno humanitarna udruga “KAP LJUBAVI” ,Stjepana Radića 14,Tomislavgrad,BiH

IBAN: BA391611200000511917

SWIFT: RZBABA2S

Banka: RAIFFEISEN BANK D.D. BOSNA I HERCEGOVINA

Adresa banke: ZMAJA OD BOSNE BB, SARAJEVO, BIH