SAŽETO IZVJEŠĆE – BOŽIĆNA AKCIJA…i ostalo

Dragi donatori/prijatelji!!

Ovaj put ćemo uistinu napraviti samo kratki osvrt na akcije i događanja oko Božića. Na žalost, zbog sve više posla, nismo uspjeli ni puno fotografirati i zbog toga vas molimo za razumijevanje!

Podijelilo se više od petstotinapedeset paketa od Tomislavgrada, Kupresa, Livna, Viteza, Žepča… Teško je i nabrojati gdje su sve stigli paketi, koje ste vi, dragi ljudi, napunili ili ste uplatili Vašu donaciju kako bi mi kupili što nedostaje. Od srca zahvaljujemo Prodeksu, koji je jedan dan, izdvajajući sa svakog računa po marku, na račun Udruge uplatio -3.700 KM, zahvaljujemo i Stridonu na uručenim prehrambenim paketima za potrebite, obitelji Bešlić na donaciji krumpira, obitelji Bebek na donaciji pilića, pekarni Zrno jer nas je jedan dan, tijekom akcija počastila pitama, krafnama i pecivima. Zahvaljujemo i našim prijateljima iz Feal-a i na ovogodišnjoj donaciji prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština, učenicima i djelatnicima područnih škola Šujica i Kazaginac na sakupljenoj i doniranoj hrani. Ekipici iz Hellen Doron na paketićima za dječicu koje ćemo, ako Bog da, zajedno s hranom i hig. potrepštinama, ovih dana odvesti do Međugorja, jer na žalost, prije nismo uspjeli. Na Duvanjskom silu, u kasicu “Kapi ljubavi” donirali ste: 1.000 KM, 300 KN i 5 eura. Zahvaljujemo i Vladi RH na doniranih 60.000 tisuća kuna, koji će se utrošiti za nabavku inv.električnih kreveta i antidekubitusnih madraca. A ovih dana od prijateljske nam udruge fra Didak Buntić, dobili smo 6 električnih invalidskih kreveta, 4 hidraulična kreveta, par stolica za kupanje, stalaka za infuziju, 3 spužve i jedan madrac. A uskoro bi, zahvaljujući našima fra Miki Stojiću i Peri Petrušiću trebali dobiti deset novih madraca za bolesničke krevete. Pero je i volonter “KAPLJICE” u Čitluku, jer redovno dijeli pakete na njihovom području. Svakako moramo spomenuti dobrog duha i prijatelja “Kapljice”, gospodina Ladislava Krmpotića iz Kanade. Zahvaljujući dobročinstvu gospodina Krmpotića kupili smo noviji kombi, jer stari kombi je odradio svoje i “spremili smo ga u zasluženu mirovinu” (Kombi je iz Njemačke dovezao, tko drugi nego naš Daka-Dario Dodig). Dragi gospodine Ladislave, što reći za Vas, osim, neka Vas Gospodin nagradi za sva dobra koja činite za potrebite. Ivan Šekelja, uredio je kombi (stavio naljepnice i obilježja), tako da bude prepoznatljiv. Hvala i našim fratrima i donatorima iz Kanade, posebno Branki i Kruni Čuljak, što su u vremenu Došašća pokrenuli akciju sakupljanja donacija za “Kap ljubavi”. Od srca hvala učiteljici Janji i malenim Crveničkim kapljicama na čestitkama punim ljubavi ,koje redovno dobijemo.

Izvješće o donacijama sakupljenima u Kanadi, na Duvanjskom pingvinu i Humanitarnim kilometrima, objavit ćemo naknadno. A napominjemo da se još uvijek mogu “kupiti kilometri”, akciju produžujemo do daljnjeg!

Dragi ljudi, nabrojašmo mi samo neke od vas, ali znate da je puno više vas, koji ne želite da vas spomenemo. Puno je vas znanih i neznanih koji dio sebe s tolikom ljubavlju dajete za rad “KAPI LJUBAVI” i koji nerijetko nazovete našeg fra Đoku i kažete, samo Ti radi i zovi kad ”zaškripi”. Puno je vas, bez koji ne bi bilo nas, bez koji ne bi bilo Kapljice, puno je vas koji odvajate i uplatite donaciju na naše račune, a da vas osobno ni ne poznajemo, puno je vas koji pomažete da zajedno pomognemo dječici i ljudima u Africi.

Teško je zahvalu izreći riječima, jednostavno ih nema, zato sve vas, koji pomažete i koji ćete pomagati rad udruge “KAP LJUBAVI”, neka dragi Bog nagradi za sva dobra koja činite!

P.S .NE ZAMJERITE, TEKST JE PISAN U BRZINI , A FOTOGRAFIJE NISU STAVLJANE PO REDU

OD SRCA HVALA !!!