Par fotografija kuće u Brišniku i kuće u Šujici

Poštovani donatori i prijatelji udruge “KAP LJUBAVI”!

Evo par fotografija kuće u Brišniku i kuće u Šujici, koje gradimo uz Vašu pomoć i vjerujemo blagoslov dragog Boga, jer mi smo samo olovke u Njegovim rukama.

Kućica u Brišniku, kao što možete vidjeti na fotografijama ,već poprima oblik doma , a kuća u Šujici se polako radi.Zahvaljujemo ekipi koja je odradila estrih , uskoro će biti odrađeni i postavljeni otvori , Alfra Plast se brine oko toga…I njima veliko hvala.Postavljena je i skela, a nadamo se da će se uskoro krenuti i s radovima na krovu.Na neke stvari ,jednostavno ne možemo utjecati,ali uz Božju pomoć , nadamo se, sve će se to posložit kako treba.

Što se tiče naše treće (velike akcije), nabavke neurofeedback uređaja, još smo uvijek u potrazi za aparatom, ali nadamo se i vjerujemo da će i ova akcija do kraja godine biti završena.Sve novce i donacije koje ste uplatili na naš račun ili ste uplatili preko našeg ureda , bit će, kao i uvijek do sada iskorišteni za svrhu kojoj su i namijenjeni, a novcem i donacijama koje direktno donirate obiteljima upravlja obitelj.

Želimo se , od srca ,zahvaliti svima Vama koji pomažete, u novcu ili u materijalu, želimo se zahvaliti na svakoj moralnoj ili materijalnoj podršci , puno Vas je i nećemo Vas nikoga isticati,jer bez svih Vas, svakog pojedinca ili firme , ne bi mogli.Puno je akcija i svaka “ručica” je vrijedna da zatvorimo krug dobrote!

Hvala Vam što ste uz fra Đoku i “Kapljice!!

HVALA ❤

Svi koji žele pomoći u radu i djelovanju duhovno humanitarne udruge „Kap ljubavi“ svoje donacije mogu uplatiti na navedene žiro račune.

Donacije iz BiH

Naziv računa: Duhovno humanitarna udruga “KAP LJUBAVI” Tomislavgrad-BiH

Broj računa: 1610200033910037

Banka: RAIFFEISEN BANK D.D. BOSNA I HERCEGOVINA

Adresa banke: ZMAJA OD BOSNE BB, SARAJEVO, BIH

Donacije iz inozemstva

Naziv računa: Duhovno humanitarna udruga “KAP LJUBAVI” Tomislavgrad-BiH

IBAN: BA391611200000511917

SWIFT: RZBABA2S

Banka: RAIFFEISEN BANK D.D. BOSNA I HERCEGOVINA

Adresa banke: ZMAJA OD BOSNE BB, SARAJEVO, BIH