HUMANITARNI KILOMETRI ZA KAP LJUBAVI

✅ I u ovogodišnjem došašću kreće i još jedna akcija.Od prošle godine ste upoznati s akcijom “Humanitarni kilometri”!Stoga,samo mali podsjetnik:

✅ Pred nama je blagdansko razdoblje i vrijeme koje bi svi trebali provesti u blagostanju i okruženju svojih najbližih. Svjesni smo da u našem društvu postoje pojedinci i obitelji koje nemaju te mogućnosti.

✅ Ne zaboravljajući bližnje u potrebi, i ove godine, krecemo sa spomenutom akcijom koja funkcionira na sljedeći način:

↗️ Na Internetu je kreirana aplikacija na kojoj se može pratiti broj pretrčanih kilometra, broj kilometara raspoloživih za kupovinu i broj kupljenih kilometara, kao i popis donatora i kupaca. Link za aplikaciju je:

https://www.kapljubavi.com/run/#

↗️ Članovi AK Puls (od 27. 11.) nakon svakoga treninga s aplikacije za trčanje šalju fotografiju na kojoj je vidljiv broj pretrčanih kilometara. (Fotografije slati na wapp broj 063 330 500.) Nakon toga administrator ih unosi u sustav te od toga trenutka kilometri postaju dostupni za prodaju.

↗️ Svi koji su zainteresirani za kupovinu doniranih kilometara po cijeni 1 km = 1 KM, mogu se registrirati na aplikaciji te kupiti željeni broj kilometara ili se dogovoriti i otkupiti sve kilometre od jednoga trkača. Kilometre mogu kupovati i sami trkači.

↗️ Sve uplate izravno idu na račun Duhovno humanitarne udruge „Kap ljubavi“.

↗️ Za sva dodatna pitanja budite slobodni obratiti se na wapp 063 330 500(Toša). Prije toga ne propustite pogledati kako izgleda aplikacija: https://www.kapljubavi.com/run/#

Napomena:U AKCIJI MOGU SUDJELOVATI SVI TRKAČI, BEZ OBZIRA GDJE SE NALAZILI!

❤️ Kap ljubavi & AK Puls ?