Notice: Trying to get property of non-object in /home/kapljuba/public_html/templates/corporate_response/vertex/responsive/responsive_mobile_top_bar.php on line 50
  • reg.
Petak, 24 Srpanj 2020 08:48

Svećenik poklonio auto

Napisao
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Braća svećenici Braća svećenici

Da ce film "Đoka", koji je prije nepune tri godine snimala Hrt izazvati lavinu pozitivnih reakcija,vjerojatno nitko nije očekivao! "Kapljica"je preko filma stekla puno prijatelja i donatora, a svako repriziranje donosilo je nesto novo! Zadnji put film je prikazan prije nekih dvadesetak dana! I kako se čini tada je bio najgledaniji! Nakon filma fra Đoka je primio bezbroj poziva, a jedan je stigao i od fratrovog prijatelja župnika župe Medov Dolac, don Mladena Vukasovića! Nakon prijateljskog pozdrava, don Mladen je rekao: "Đoka, imam za tebe dar, mislio sam ga prodati, al neću, nedam nikom nego tebi. Ako hoćeš prodaj ga i iskoristi novac za potrebe svoje Udruge"!

Taj dar je auto-golf 5! Naravno da je fra Đoka bio radostan zbog ukazanog povjerenja svog "subrata" i zahvalan zbog takve donacije! Dogovorili su se, čim se granice otvore, fra Đoka će posjetiti župu Medov Dolac i preuzeti donaciju. Danas je don Mladen svoje goste (fra Đoku i našeg Lovru), lijepo i ugostio u predivnoj prirodi Medova Doca! I kao što smo već puno, puno puta pisali krug dobrote se samo širi! Bogu dragom hvala za sve!

Naravno, hvala od srca don Mladenu na donaciji! Neka ga Gospodin nagradi! A uskoro ga očekujemo u Tomislavgradu, i u fra Đokinoj župi Roško Polje! Hvala od srca dragi don Mladene!

Pročitano 601 puta Poslijednja izmjena dana Petak, 24 Srpanj 2020 10:03
Super Admin

Božji Blagoslov

VIOLETALjekarna Đivić Tomislavgrad

 

Naša Adresa:
Stjepana Radića b.b.
80240 Tomislavgrad, HBŽ
Federacija B i H
Radno vrijeme:
Pon. - Pet. 08 do 15 h, ukoliko nije
na vratima naznačeno drugačije!
Uključili smo još više terenskog rada, subotom nismo u uredu!

Iz Statuta

Udruga je osnovana da djelom i životom članova svjedoči kršćansku vjeru i djelotvornu ljubav prema svim ljudima , a pogotovu onima u nevolji.
Ciljevi djelovanja Udruge su:
-     svjedočiti svoju vjeru ljubavlju prema bližnjemu;
-     pružiti pomoć ugroženima kao što su :stare osobe, bolesnici, invalidi, nemoćnici,     
ovisnici, osobe koje žive na rubu ljudskog dostojanstva i svima kojima je potrebna     
bilo  kakva stručna ili materijalna pomoć.  

Realtime website traffic tracker, online visitor stats and hit counter